Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding ? Dan kan je bij mij terecht.


Fijn, dat je hier een kijkje neemt. Hier vertel ik graag wat over mijn passie voor begeleiden.

Ik hou ervan om mensen te begeleiden, te stimuleren en te activeren naar meer welzijn, gezondheid en levensvreugde. Zo heb ik al veel mensen op weg mogen helpen. Sinds 2012 werk ik als ambulant begeleider bij mensen thuis vanuit een duidelijk haalbaar zorgplan dat aansluit bij de wensen, zorgbehoeften en mogelijkheden. Daarnaast beschik ik over ervaring en scholing om werkzoekenden te begeleiden naar werk of een eigen onderneming als jobcoach . In het verleden heb ik veel met diverse doelgroepen van diverse culturele afkomst, gewerkt. Ik ben multicultureel grootgebracht en heb mij in diverse culturen verdiept. Het maakt mij een soort kameleon, multicultureel coach en verbinder .

Zang-, artiest- en bandcoach ben ik geworden, doordat ik aan het conservatorium ben opgeleid tot zangdocent en zangeres. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan met het optreden voor publiek en het leiden en coördineren van bands en live muziekuitvoeringen.

Van zangdocent is het een klein stapje naar muzikale activiteitenbegeleider. Op groeps en individueel niveau help ik mensen aan een plezierige muzikale dagbesteding.

In mijn privéleven ben ik veelal verbindend bezig op locaal niveau. Ik initieer en begeleid buurtinitatieven meestal met een creatief tintje. Maar ook soms louter motiverend waarbij ik mensen motiveer om hun passie te leven. Zo ben ik bijvoorbeeld bij De Wijkfabriek actief geweest als buurt ZZP-coach .

Tot slot, maar op de eerste plaats ben ik mezelf ;-) en, vlak daarna, een trotse moeder van een bijzondere zoon .

Persoonlijke begeleiding

Als Ambulant begeleider ondersteun, begeleid en stimuleer ik de mensen bij alle aspecten van het dagelijkse leven. Ik bied integrale psychosociale ondersteuning en mijn aanpak is gericht op ontwikkeling en zoveel mogelijk zelfredzaamheid en versterking van eigen kracht. Daarbij werk ik zowel individueel als in teamverband. Daarnaast draag ik zorg voor rapportage en overdracht en werk ik volgens een zorg- en actieplan. Als teamcoördinator werk ik in verschillende cliëntteams rondom een cliënt. Ik zorg in die hoedanigheid o.a. voor het opvolgen, evalueren en bijsturen naar aanleiding van het zorgplan. Ik ben aangesloten bij Stichting Mensgoed om de hoogst mogelijke kwaliteit in ambulante begeleiding te garanderen. Als Recruiter houd ik me bezig met de werving, selectie en recruitment van nieuwe ambulant begeleiders, collega's voor Stichting Mensgoed .

Muzikale activiteitenbegeleiding

Als muziekactiviteitenbegeleider zing ik samen en maak ik muziek met mensen waardoor ze meer plezier in het leven krijgen. We luisteren samen naar muziek. We neuriën, klappen, wiegen en maken samen muziek en doen eenvoudige muziekspelletjes. Ik stimuleer om de stem te gebruiken, te durven zingen zonder gene, en te genieten van de stem. Ook begeleid ik bij muziekuitvoeringen in veilige setting om daarmee een succesbeleving en zelfvertrouwen te kweken.

Zangcoaching individuen en groepen.

Sinds 2000 ben ik conservatorium gediplomeerd docent zang en muziek. www.DeZangles.nl.

Als zangcoach geef ik les en coaching aan individuen en groepen, volwassenen, jongeren, senioren, LVG-cliënten, bedrijven, organisaties, jonge vluchtelingen en jongeren met een migratieachtergrond. Ook geef ik zangworkshops aan diverse groepen van vrijgezellen tot personeelsleden van een bedrijf. Het thema is dan vaak teamwork en samenwerking. De coaching is gericht op de ontwikkeling van de stem, stemgebruik, zelfvertrouwen, presentatie, muzikale expressie en persoonlijk welbevinden. Ook geef ik artiestcoaching aan leerlingen die zich willen voorbereiden op optredens voor livepubliek.

Multicultureel

Mijn loopbaan ben ik begonnen als multicultureel jobcoach en heb ik gewerkt als

• Intercedent bij Uitzendbureau Coloured Holland, een uitzendbureau voor nieuwe nederlanders.

• Arbeidsbemiddelaar bij het arbeidsbureau Tiel voor ITAM (Indivduele Trajecten Arbeidsmarkt Migranten)

• Bemiddelaar bij CBHOM: Centraal bureau hoger opgeleide migranten bij Topcentre een afdeling van het  Arbeidsbureau Utrecht. Waar ik verantwoordelijk was voor het recruiteren, begeleiden en bemiddelen van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt en migratie-achtergrond, naar een baan.

Relevante opleidingen.

Coachend Meesterschap voor coaches en begeleiders,

Aeres Hogeschool Wageningen.

De leergang Coachend Meesterschap binnen het beroepsonderwijs is voor iedereen die als coach in het onderwijs fungeert: docenten, tutoren, mentoren, studieloopbaanbegeleiders, werkgroepbegeleiders, werkplekbegeleiders en zorgcoördinatoren. De leergang helpt je om de ontwikkelwensen en -mogelijkheden van jezelf én van jouw leerlingen te (h)erkennen, te stimuleren en uit te voeren binnen een onderwijssituatie.

Natuur- en wandelcoaching, Innersteps - School voor Natuurcoaching

Natuurcoaching is een vorm van wandelcoaching die veel verder gaat dan alleen praten en wandelen.

Bij natuurcoaching maken we veelvuldig gebruik van metaforen en symboliek. Symbolen kunnen je helpen buiten je eigen kaders te denken. Een symbool plaatst de situatie buiten jezelf, waardoor je er gemakkelijker van een afstand naar kan kijken. Door vervolgens het symbool nauwkeurig te bestuderen en er vragen over te stellen, leg je weer de verbinding naar binnen, daar waar gevoel en inzicht te vinden zijn. Je zult merken dat door het werken met symbolen het proces van inzicht vrijwel onmiddellijk in een stroomversnelling komt.

Door met symbolen te werken, maak je de inzichten ook visueel. Dit biedt een diepe verankering van het geleerde.

Coachen bij online leren , Aeres Hogeschool Wageningen.

Een docent/begeleider/trainer is sinds Corona niet alleen maar bezig met lesgeven, maar heeft als extraatje nu de online omgeving. Docenten leren effectief online aan de slag gaan met deelnemers en leerlingen, op een pedagogische wijze online structuur aanbrengen en online onderwijs ontwerpen. Leidinggevenden leren leiding te geven aan online leren, online leren af te stemmen op de visie op leren en docenten te ondersteunen en gemotiveerd te houden.

Deze opleiding heb ik gevolgd als antwoord op de Coronacrisis. Toen mensen elkaar niet meer live konden ontmoeten heb ik mij geschoold in het online coachen en begeleiden van mijn doelgroep. Het was een uitdaging om het daarbij levendig en persoonlijk te houden. Maar tijdens mijn eindpresentatie kreeg ik een dikke pluim van de docent dat het me is gelukt om de online coaching levendig en enthousiasmerend te houden.

HBO Bachelor docenten opleiding, Sweelinck Conservatorium, Amsterdam

Personeelsbeleid / Arbeidsmarkt, Academie Mens Arbeid, Tilburg

Cursussen

Cursus Verbindend Communiceren - Marshall methode | Cursus mindfulness compassie - Han Fortmann Centrum | Cursus mindfulness – Radboud academie | 1 jaar opleiding Natuurvoedingskunde - Kraaybeekerhof Academie | Beter Ademen Methode - Robert Bridgeman en Marleen van den Hout | Cursus Metamorfose massage - Stichting Bodhisattva | Vooropleiding Dans Conservatorium - Dans Academie Arnhem