Een Tuinconcert van Tamara Maria is een bijzondere belevenis.

Tuinconcert, Fado, Fadomuziek, Fadozangeres, Fado Zangeres, Tamara Maria, Bossa Nova, Tuin concert, Fado tuinconcert

The moments we share, are the moments we keep forever.

Vanaf je terras genieten van een uniek live concert.

Je hoeft er niet op uit om buitenshuis entertainment te zoeken. Nodig Tamara Maria om in jouw tuin een unieke performance te geven. Want levende muziek komt het best tot haar recht in een intieme setting met een stil, aandachtig publiek. Elke klank, elke ademtocht, zucht, expressie, gebeurt hier, nu, in jouw eigen tuin en jij zit op de eerste rij.

Ervaar de passie van deze warmbloedige muziek aan den lijve. Samen met vrienden, familie, netwerkrelaties, muziek en cultuurliefhebbers genieten van een exclusief muziekoptreden. Met een drankje, hapje en naderhand wellicht een babbeltje met de muzikant. Wat een mooie manier om samen te zijn.

Bekijk de filmpjes

Een muzikale wereldreis in je eigen tuin

Zangeres Tamara Maria schitterde op veel cd’s en podia zoals het North Sea Jazz festival. Haar roots, herbergen een schat aan culturen uit windstreken die doorklinken in alle liederen die zij zingt.

Ze heeft zich gespecialiseerd in latin jazz en wereldmuziek waaronder Braziliaanse muziek, bossa nova, Portugeestalige muziek, fado en Spaanstalige muziek. Ook flarden uit India, Indonesie, Polynesie en Kaapverdie, komen voorbij.

Begeleidt door een of meerdere muzikanten, brengt Tamara Maria met haar warme expressieve stem verre streken naar jouw huiskamer.

Tamara Maria met gitarist Frans van Keep

Zangeres Tamara Maria en top muzikanten zijn professioneel, ervaren, conservatorium geschoold en waren o.a. te bewonderen op het North Sea Jazz festival, op de Miljonairsfairs, in de Holland Casino’s en Theaters, op TV en op diverse lounge CD’s (MTV lounge) en haar eigen 2 CD albums. De CD en andere releases zijn overigens via Itunes of als CD bij Tamara Maria te koop (mail).