Zingen helpt om gelukkig, gezond & positief te blijven.

Zingen is iets natuurlijks en is iets wat bij ons hoort. Ga maar na. Je wordt geboren en het eerste wat je doet is... precies, je stem gebruiken. Probeer het maar eens uit. Bijvoorbeeld, wanneer je je even wat minder voelt. Ga dan zingen, ook als je hoofd er niet naar staat. En je zult zien dat de zon door de wolken breekt. Van zingen word je blij. Het is bijna een natuurlijke drug. Door het zingen produceert je lichaam endorfines die voor een geluksgevoel zorgen. Je traint ook meteen je longen en je hart. Je lichaamshouding verbetert en je verstevigt de spieren van je buik en rug. En doordat je controle krijgt over je ademhaling, vermindert ook de stress. Je hoeft hiervoor geen geweldig of volleerd zanger of zangeres te zijn. Het gaat er om dat je geniet van je eigen stem en van het zingen zelf, zonder oordeel, schroom of terughoudendheid. Leer vrijuit en voluit zingen precies zoals je bent. Kortom, Zing je Vrij !

WAT GAAN WE DOEN ?

We doen oefeningen om jouw stem te ontwikkelen en we beginner direct met zingen. We kiezen liedjes die goed bij jou passen. Zodat je kunt genieten van je eigen stem en van de muziek. En je gaat steeds gemakkelijker zingen. Niet alleen tijdens de les maar ook gewoon tijdens de dag uit puur plezier.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

En o ja, door het zingen en mijn begeleiding, leer je beter naar je eigen stem luisteren. Leer je ook steeds beter voelen wat goed voelt voor jou. Want zingen brengt je dichter bij je zelf. Brengt je meer in harmonie met jezelf en daardoor ook met de wereld om je heen.

ONDER BEGELEIDING VAN EEN GEDIPLOMEERDE ZANGCOACH

Mijn naam is Tamara Maria. Ik ben ervaren en conservatorium gediplomeerd zangeres, zangdocent en persoonlijk begeleider. Wil je je stem nog beter leren gebruiken en wil je tips over hoe je beter een lied kunt zingen ? dan kan ik je daarbij helpen. Ik help je graag om vrijelijk en met plezier te zingen en je stem goed te gebruiken. Ook en juist als je je een beginner of onervaren voelt, want ik pas mij aan aan jouw instapniveau.